Termékeink BEJÁRATI AJTÓK

Biztonsági bejárati ajtók


A szépen kialakított bejárati ajtó jelzi, hogy milyen a kapcsolatunk a külvilággal. Első pillantásra megnyerő, barátságos érzést kelthet a látogatóban, egyben tükrözi a lakók életminőségét is. Napjainkban az ajtó nem csak egy fontos biztonsági berendezése otthonunknak, hanem lakáskultúránk része is.

A HISEC fém bejárati ajtók komplexen egyesítik a mai kor igényeit, a modern életstílust a legkorszerűbb biztonságtechnológia alkalmazásával.
Kiváló tulajdonságai nem csak korszerű alapanyagának, hanem tartósságának, egyszerű karbantartásának is köszönhetőek.

A HISEC bejárati fém ajtó főbb jellemzői

Különlegesen nagy szilárdságú és egyben rugalmas. Az ajtó vázszerkezete acél, amely biztosítja a szilárdságot és tartósságot, a külső egzotikus famintázatú borítás pedig kellemes, barátságos, modern megjelenést biztosít.

Célszerű és gazdaságos, mert alkalmazása feleslegessé teszi a Magyarországon elterjedt „ajtó + rács” rendszert, hiszen a HISEC fém bejárati ajtó egyaránt megfelel a biztonságai és esztétikai követelményeknek.

A HISEC fém bejárati ajtók sokféle típusa széles választékot biztosít méret, szín, felületi kiképzés és formai változatok tekintetében egyaránt.

Kiváló minőség, korszerű technika.
A HISEC bejárati ajtó Windows NT rendszerrel tervezve 2000 tonnás fröccsöntő géppel egy műveletben készül.
Az ajtók felületét számítógép által vezérelt technológia alakítja a kívánt famintázatnak megfelelően, a felület lakkozásával együtt.

Az új évezred terméke az "ABC" típusú ajtózár, mely precíz szerkezetű és különleges tulajdonságokkal rendelkezik.
Ha az "A" kulcs elveszik, a zar a "C" kulcs használatával a számkombinációját megváltoztatja, és újra nyithatóvá- zárhatóvá válik.
A továbbiakban a "B" és a "C" kulcs egyaránt használható marad, de az "A" kulcs a továbbiakban már nem használható.

A zár egyszerre több vízszintes és függőleges zárási pontot működtet. A HISEC bejárati fém ajtók kiváló zárszerkezettel felszereltek. Megerősített, széles és vastag acéllemezek, speciális csapágyak biztosítják a pontos záródás könnyű és csendes muködését.

Az ajtó belseje kiváló hő- hang- és levegőszigetelést biztosít.

A HISEC bejárati fém ajtókat tartozékokkal együtt, nagy látószögű kukucskálóval és kellemes hangú, rejtett csengővel felszerelve szállítjuk.